PT in office

Tillbaka

 

Låt oss bli företagets personliga tränare och ta hand om era medarbetares hälsa!

Vi erbjuder:

  • Korta, produktiva träningspass för de som vill förbättra sina fysiska prestationer med hjälp av personlig tränare utan att behöva lägga tid på att gå iväg till gymmet och vistas i den klassiska gymmiljön.
  • Skadeförebyggande och rehabiliterande rörelser som förhindrar t.ex. arbetsrelaterade besvär i form av stel nacke/rygg, musarm, orörliga höfter etc.
  • Fasciabehandling (läs mer här).

Att kombinera fasciabehandling med efterföljande rörelser och träning har visat sig vara väldigt framgångsrikt i rehabiliterande och prestationshöjande syfte.Skräddarsydda pass efter varje enskild individ

Våra skräddarsydda pass om 25 minuter per person ger ett kort avbrott i arbetsdagen efter vilka era anställda kommer uppleva både kortsiktiga och långsiktiga framgångar vad gäller fysiskt och psykiskt välmående.

Forskning visar att fysisk inaktivitet är en stor orsak till både fysiska och psykiska skador/ sjukdomar. I dagens digitaliserade samhälle är det viktigare än någonsin att hålla sig aktiv i vardagen och detta kan vi hjälpa er med på ett enkelt, kul och effektivt sätt.


Bli friskare, stresståligare och kreativare

Om de tre punkterna ovan kombineras och utförs efter individuella behov och förutsättningar uppnås flera hälsovinster i resultat. Personer som implementerar regelbunden fysisk aktivitet i sin vardag håller sig friskare och piggare samtidigt som de ökar sin stresstålighet och kreativitet.1

Våra pass ger utrymme för både allmänt välmående, prestation och rehabilitering.

Vi tar hänsyn till de fysiska lagarna om gravitation, underlagskraft, massa och moment och hur kroppen reagerar i förhållande till dessa.


Unikt, varierat och anpassningsbart

I och med varje individs egna förutsättningar kan inte alla tränas på samma sätt. Därför fokuserar vi på den enskilda individen och utformar träningsupplägget efter dennes unika behov, syften och mål.

Vi kan anpassa passen och behandlingarna så att de varken kräver ombyte eller dusch efteråt, eller så att de mäter sig med ett intensivare fysträningspass.

Allt detta kan vi enkelt utföra på er arbetsplats, då det endast kräver en yta om ca 4-5 kvm2 – inget gym eller stora lokaler behövs.

Kontakta oss gärna för offert eller vid andra frågor eller funderingar!1 Hälsa på recept: träna smartare, må bättre, lev längre (bok av Anders Hansen och Carl Johan Sundberg) och Hjärnstark (bok av Anders Hansen).
 

Rörelse på konferensen / konferensresa

Vi erbjuder rörelser som ett inslag i konferensen
eller följer med som konsulter på er konferensresa


Kontakta oss för mer info

Berätta om dina önskemål eller ställ en fråga.

    Namn

    E-post

    Meddelande