Företagsträning i grupp

Tillbaka

 


Hälsosamma medarbetare ger lönsamma företag. Vill ert företag optimera era anställdas hälsa, koncentrationsförmåga, stresstålighet och kreativitet? Vi har skapat ett nytt och roligt förhållningssätt till rörelse på arbetsplatsen. Rörelserna anpassar vi efter den arbetssituation som just ni har på ert företag.

Denna typ av cirkelträning innebär att man arbetar i stationer där vi tränar alla kroppens fysiska kvaliteter såsom styrka, rörlighet, kondition, balans och koordination. Vi kommer jobba i intervaller och hela kroppen kommer arbeta funktionellt i tre plan – framåt/bakåt, åt sidan och i rotation – så som vår kropp rör sig i vardagen och när vi utövar idrotter, dvs. precis som vår kropp är skapad för att röra sig. Vi leder dessa varierande träningspass tillsammans genom att instruera och hjälpa deltagarna individuellt under passets gång samt följa upp personers utveckling om de så vill.

De främsta fördelarna med detta är en ökad prestationsförmåga både fysiskt och psykiskt – regelbunden träning har visats göra människor piggare, effektivare, mer stresståliga och kreativa.

Denna varierande träningsform passar alla – den arbetande föräldern, golfaren likväl som den mindre träningsvana samt de i behov av enklare typ av rehabilitering. På detta sätt kan vi på ett kostnadseffektivt sätt nå ut till alla på företaget under ett och samma träningstillfälle. Vi börjar med att enbart använda kroppens egna vikt och funktioner men det finns självklart möjlighet att avancera med hantlar och andra träningsredskap. Vi vill gärna skapa en personlig kontakt med samtliga deltagare.


 

Rörelse på konferensen / konferensresa

Vi erbjuder rörelser som ett inslag i konferensen eller följer med som konsulter på er konferensresa


Kontakta oss för mer info

Berätta om dina önskemål eller ställ en fråga.

    Namn

    E-post

    Meddelande